One Medical Stop Shop for refugees

Anunțăm cu bucurie ca proiectul nostru medical dedicat refugiaților ucraineni continua de acum într-o noua forma și sub un nou nume - One Medical Stop Shop for refugees!

Acesta reprezintă o continuare a proiectului "Unitatea Medicală Mobilă pentru ucraineni" , prin care am oferit încă de la începutul conflictului asistență medicală în centrele de refugiați, acordand acestora peste 8000 de consultații și investigații medicale gratuite 🩺

Scopul proiectului este de a oferi în continuare suport comunității ucrainene de refugiati, facilitând accesul acestora la servicii medicale esențiale, precum si "antrenarea" lor în navigarea în sistemul medical sanitar romanesc.

În cadrul One Medical Stop Shop, pacienții ucraineni vor putea beneficia la Clinica Sala Palatului de consiliere medicala gratuita oferita de medici ucraineni, care ii vor direcționa spre specialiștii potriviți nevoilor lor medicale atât în clinicile fundației (Clinica Sala Palatului, Inclinic și Policlinica Sociala Baba Novac), cât și spre alți parteneri medicali, printre care menționăm deocamdată Memorial Hospital și Policlinica Enayati Medical City, dar și înspre unități medicale de stat.

Multumim în special UNICEF Romania pentru sprijinul complex oferit pentru continuarea acestuivproiect vital pentru mulți refugiați ucraineni, dar și celorlalți parteneri care au fost alături de noi în mod constant încă de anul trecut, împartasind grija noastră in susținerea refugiatilo : L'OREAL, ZENTIVA, CHIMPEX, SAP.

Invitam pacientii ucraineni din București, adulți și copii care au nevoie de îngrijire medicală, să se programeze gratuit la numărul de telefon 0751.155.876

Citeste comunicatul de presa aici

Policlinica socială Baba Novac a devenit punct de recoltare

O Șansă pentru Copiii Vulnerabili